ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI LA EDINBURGH

ROSCOTLAND

Duminică, 30 noiembrie, Ziua Națională a României a fost sărbătorită atât la Biserica românească din Edinburgh, cât și în cadrul unei acțiuni organizate de Biroul Consular român.

Astfel, după Liturghia duminicală, părintele Ioan-Florin Florescu a susținut comunicarea cu titlul „Ce ne-a făcut să fim un popor. Trei evenimente fondatoare în istoria românilor”. Corul Bisericii, condus de soprana Roxana Nițe, a pregătit la sfârșit un moment-surpriză, invitându-i pe cei prezenți să cânte împreună cunoscutul cântec patriotic „Treceți batalioane române Carpații”.

„Spirit of Romanian Tartan” „Spirit of Romanian Tartan”

După-amiază, Biroul Consular român a oferit o recepție cu ocazia Zilei naționale, găzduită ireproșabil de restaurantul B’est din Edinburgh, la care au luat parte oficialități scoțiene și membri ai comunității românești. Recepția s-a bucurat de sprijinul Grupului pentru Dezvoltare Economică din cadrul Camerei de Comerţ Edinburgh, al Centrului pentru Arte Craigmillar Community și al unui grup de voluntari români. D-l Mihai Delcea, șeful Biroului…

View original post 85 more words

Advertisements

3 responses

 1. Rabdarea mea depaseste vremelnicia vietuirii mele, cand va veni ziua in care vor dispare si la propriu si la figurat gardurile de la case si granitele dintre tari. Bineanteles ca acest fapt va fi urmarea modului cum vom realuza ca suntem cu totii : O APA SI UN PAMANT +… O CONSTIINTA !

 2. Sebastian, iti multumesc ca ai trecut pe la mine, in vizita pe blog. Am descoperit astfel, un poet pe gustul meu. Daca ar fi sa scriu poezii, as vrea sa scriu ca tine.
  Multumesc!
  Iti doresc toate cele bune si sarbatori fericite, oriunde ai fi!
  Cornelia

  1. Multumesc. Va astept oricand cu drag aici, pe blog.

   Sarbatori fericite si un gand de bine din Scotia.

   Sebastian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: